ناگفته های من...
 
  خانه آخرین مطالب لینک دوستان تماس با ما  

   


اردیبهشت 1403
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        








جستجو






Random photo




  برداشت آزاد2   ...

-از مدینه به مکه و کربلا 175 روز طول کشید که امام حسین (ع) به کربلا رسید از قیام امام حسین (ع) درس بگیریم و از حوادث به وجود آمده عبرت بگیریم (حوادث قبل بعد وحین کربلا) توجه کنیم که امام حسین (ع) را مسلمانان کشتند

-گذشته­ها را باید مرور کنیم درس بگیریم عبرت بگیریم

-73 نفر یار که 30 نفر از لشکر دشمن وارد شدند (مثلا هر کس با فرزند برادر، غلام و برادر وارد سپاه امام حسین (ع) شدند)

 -از خصلت­های حضرت ابوالفضل (ع) ولایت مداری است.

اثرات لقمه­های حرام این است که گوش را از حرف حق کر می­کند

5 خصلت شیعیان از زمان امام حسین (ع): عقل 2. دین  3. ادب  4. حیا  5. حسن خلق

- علامه حسن زاده: طهارت فکر داشته باشیم، طهارت چشم داشته باشیم، طهارت زبان داشته باشیم و طهارت گوش داشته باشیم. اثرات آن:

ما لش زیاد 2.رزق وروزی زیاد3. محبوبیت زیاد 4. صاحب سخن نیکو خواهد شد و …

اهداف آمریکایی :

شکستن روحیه مقاومت وعاشورایی در مردم و مسئولان

ایجاد رعب ووحشت کردن

ایجاد یاس و نا امیدی

شکاف بین مردم و مسئولین

تکیه بر نقاط ضعف

راهکار: مهم ترین راه مقابله با نظام سلطه

اتکا به خداوند تبارک و تعالی

بصیرت در شناخت دشمن و راه­های مقابله با آنها

خودباوری و بازگشت به هویت دینی خویش

کنترل جبهه داخلی و  هماهنگی با همه­ی آن­ها

ایجاد دوستی و همبستگی بین افراد جامعه

رواج فرهنگ راست گویی و پرهیز از دروغ

بهره­گیری از ابزارها و دستاوردها ی داخلی برای عزت کشور

آموزش شهروندها به گونه­ای بتوانند بین حقیقت و تبلیغات را تمییز دهند

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت



[شنبه 1398-09-30] [ 07:21:00 ب.ظ ]





  برداشت آزاد   ...

-ما حسینی هستیم ولی زینبی نیستیم در صورتی که الان رسالت زینبی لازم است. متاسفانه دغدغه ما این شده که برای خودم چه کنم نه اینکه برای دیگران چه کنم.

-غربی ها روش را درست انجام می دهند ولی محتوا ندارند و ماها محتوا داریم و روش را بلد نیستیم.

-روز قیامت سؤال می کنند قد توانت کار کردی؟

-چقدر از ایمان استفاده کردیم؟ اینکه خودمان خوب باشیم(روش کلیسا) ولی اگر در مسیر جامعه حرکت کنیم و به فکر جامعه خود نیز باشیم(روش اسلام).

-امام خامنه ای«مدظله العالی): بدانید که شرایط صدور نهج البلاغه چیست؟ از کسی که حاکم جامعه اسلامی بوده نه از عارفی که در گوشه ایی نشسته باشد و از حرف های خودش گفته باشدبلکه در بطن جامعه بوده است…

-… چرا عده ایی از گفتن ابا دارند؟ یا گفتن را بی فایده می دانند؟

منبع:کرسی آزاد اندیشی امر به معروف و نهی از منکر22/8/1393

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت



 [ 07:10:00 ب.ظ ]





  دعا   ...

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت



[چهارشنبه 1398-09-06] [ 12:24:00 ق.ظ ]





  از دوست...   ...

متاسفانه گاه گاهی از کوچه­ای یا خیابان که در حال عبور هستی می بینی که لوله ایی شکسته وآب هدر می رود و وقتی علت  را جویا می شویم، مبینیم که صاحب آن می داند و تعمیر کردن آن را به تاخیر می اندازد  یا زمانی که از کوچه حسینیه عبور می­کنی می­بینی شیر دستشویی آن خراب است  و وقتی که پرس وجو می­کنی می­فهمی که همسایه­ها، یک ماه است  که از آن اطلاع دارند. واقعا چقدر ما بی تفاوت نسبت به این مسائل هستیم و کسی که مسئولیت دارد پی گیری جدی نمی­کند و در فصل تابستان بدون اعلام قبلی، بشه آب قطع می شود در این زمان است که  چه بلوایی می شود از  با تانکر آب آوردن و ساندن آن به مردم تا ذخیره کردن آن به مقدار خیلی زیاد؛ در این هنگام است که شاهد پی آمدهای بعدی آن از آمدن آب در شب و هدر رفتن آن هستیم.

از نمونه های دیگر بی توجهی نسبت به مصرف آب، سرریز شدن آب از منبع  و توجه نداشتن لپبه آن است.

کاش اینقدر بی توجهی نسبت به مصرف آب نمی شد تا در فصل کشاورزی با خشکی زمینهای کشاورزی مواجه نمی شدیم…

درست است که عده ایی وظیفه دارند این مشکلات را برطرف سازند اما وظیفه ما نیز این است که به آنان اطلاع دهیم؛ شاید آنها از این موضوع بی اطلاع باشند و یا اطلاع دارند ولی وظیفه شان را فراموش کرده اند.

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت



 [ 12:12:00 ق.ظ ]





  موعظه در قرآن کریم   ...

استفاده از شیوه های موعظه و نصیحت در قرآن کریم

قرآن کریم کتابی است که برای تربیت و هدایت بشر نازل شده است و در این راستا از روش ها و شیوه های مختلفی استفاده کرده است. یکی از شیوه هایی که در قرآن کریم در جهت رشد و هدایت بشر به کار گرفته شده است روش موعظه ی حسنه و نصیحت می باشد که در آیاتی از قرآن به آن اشاره گردیده است. همچنین باید توجه داشت که روش موعظه و نصیحت، خود دارای انواع و شکل های متنوع متعددی می باشد که می توان در شرایط و موقعیت های گوناگونی مورد استفاده قرارگیرد؛ لذا در این بخش از تحقیق تلاش بر این است که از شیوه های مختلف موعظه و نصیحت که در قرآن کریم بیان گردیده است با شرایط حاضر تطبیق و مورد استفاده قرار گیرد.

1-       روش موعظه و نصیحت فردی؛ روش موعظه و نصیحت فردی را می توان از شیوه ی لقمان حکیم در مورد پند و اندرز پسرش استفاده کرد که در سوره ی لقمان به تفصیل آمده است. «واذ قال لقمان لابنه وهو یعظه یا بنی لاتشرک بالله ان الشرک لظلم عظیم… یابنی انها ان تک مثقال حبة من خردل فتکن فی صخرة او فی السماوات اوفی الارض یأت بها الله ان الله لطیف خبیر. یابنی اقم الصلوة وأمر بالمعروف وانه عن المنکر واصبر علی ما اصابک ان ذلک من عزم الا مور…؛[1] (به خاطر بیاور)هنگامی را که لقمان به فرزندش- درحالی که او را موعظه می کرد- گفت: پسرم! چیزی را همتای خدا قرار مده که شرک و ظلم بزرگی است… پسرم! اگر به اندازه سنگینی دانه خردلی(کار نیک یا بد) باشد و در دل سنگی یا در(گوشه ای از)آسمان ها و زمین قرار گیرد، خداوند آن را(در قیامت برای حساب) می آورد؛ خداوند از اسرار دقیق باخبر و آگاه است. پسرم! نماز را برپا دار و امر به معروف و نهی ازمنکر کن، و در برابر مصایبی که به تو می رسد شکیبا باش که این از کارهای مهم است…. » هم چنین موعظه و نصیحت حضرت یعقوب به حضرت یوسف نیز از موعظه های فردی به حساب می آیند. علاوه براین آیات که بیان گردید، آیات دیگری نیز وجود دارند که بیان کننده ی موعظه ونصیحت فردی می باشند.

2-     روش موعظه ونصیحت گروهی؛ این روش به صورت های مختلفی در قرآن کریم بیان شده است که می توان به موعظه و نصیحت کودکان، بزرگان، مؤمنان، زنان، اقوام ومردمان جهان اشاره کرد.

مواعظ اجتماعی

در این سوره که بیش از هیجده آیه ندارد مسائل بسیار مهمی در ارتباط با شخص پیامبر و جامعه اسلامی نسبت به یکدیگر مطرح شده، و از آنجا که بسیاری از مسائل مهم اخلاقی در آن عنوان گردیده می توان آنرا ((سوره اخلاق و آداب )) نامید.[2] این تحقیق  چون  با محوریت موعظه های اخلاقی و اجتماعی می باشد پس ما فقط به مطالب اخلاقی و اجتماعی می پردازیم.

رهنمودهای اخلاقی و ایمانی در این  سوره به دو صورت فضایل اخلاقی (توصیه) و رذایل اخلاقی(نهی) آمده است. اگر توجه شود حالت اول آن به صورت امر و با صیغه جمع بیان شده است و حالت دوم آن به صورت نهی و تماماً با حرف(لا) به کار رفته است.



[1] قرآن کریم، سوره لقمان، آیات 12،16و17
[2] تفسیرنمونه، جلد22،ص139

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت



 [ 12:12:00 ق.ظ ]





1 3

  خانه آخرین مطالب لینک دوستان تماس با ما